Kvalité med Kicki

Nu är pusslet klart, 1000 bitar. Och kvällsmaten intogs medan jag tittade på ett program om Kicki Danielsson. Potatisbakelse, kyckling marinerad i citron/lime och spetsad med gul lök och brysselkål och ett par tomater som pricken över i. Just, min hemmagjorda gelé också.

Kicki Danielsson – Miss Decibel, Bra vibrationer, Vem är det du vill ha, Varför är kärleken röd, Papaya coconut och Dag efter dag, ska jag fortsätta. En artist av rang som kuskat runt på våra vägar i tusentals mil för att förgylla svenskarnas musikaliska begär. Beundransvärt.

Hon har slitit mer än de flesta artister och även om hon kanske inte är min favorit så kunde jag sjunga med i de flesta av låtarna som spelades under programmet. Det är mer än man kan säga om de idoler som kallar sig för artister… ett gapskratt i sammanhanget. De flesta kommer inte ens innanför tröskeln till en sån karriär.

Hon har tillsammans med Bert Karlsson och Lasse Holm bidragit till den svenska låtskatten och gett oss oförglömliga minnen. Hoppas hon får en skjuts i sin karriär och tar hand om sig nu.

Nu ska jag läsa en stund och sen blir det ZZzzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *