Kroppen och knoppen

Ni som följt mig vet att jag tränar en hel del. Sista åren har jag kunnat komma igång igen med träningen på ett sätt som jag gillar. Jag varierar löpning, simning, cykel med styrka och dans. Med lite trädgårdsarbete då förstås… Jag har lyckats gå ner några kilo som jag lagt på mig och trivs väldigt bra med mig själv.

Mina mål var att gå ner under 60 kilo – Check, och att springa en mil under timman – Check! Känns kalasbra. Men nu då? Vad händer nu? Ska jag bara slå mig ner och vara nöjd med resultatet? Nej, det kan man ju inte vara, eller hur?

Jag har anmält mig till Tjejmilen nästa år och har som nytt mål att pressa ner tiden på 55 minuter. Nu tror jag inte att jag kommer att göra det på just Tjejmilen då det kan vara trångt och bökigt. Men om jag gör det när jag själv springer hemma så är jag jättenöjd!

Sen börjar man ju fundera på sin kropp. Visst skulle det vara kul att få lite definierade muskler och kanske gå ner några kilo till. Sagt och gjort. Imorse googlade jag på proteiner, fett & kolhydrater och det snurrar just nu ganska friskt i skallen. Jag tror att jag har snappat upp några saker i alla fall.

Ska försöka sätta ihop ett bra kostschema och se vad som händer. I dagsläget äter jag ganska nyttigt men givetvis kan det bli bättre. Om inte annat så får jag ta hjälp av någon som kan. Jag ska i alla fall börja med att införskaffa en matvåg…

Du som tränar – tänker du på maten?

Och i så fall, hur mycket?

Man kan alltid bli bättre!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Kroppen och knoppen

  1. Ethel skriver:

    Jag har tränat mycket under åren. Mer än nu. Idag försöker springa eller gympa tre gånger i veckan. Jag har alltid tänkt att en varierad kost är bäst. Då borde man få i sig av alla ämnen som behövs. Sen är det ju den stora fördelen, när man tränar mycket, att man kan äta mer än annars. Värt mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *