Köttfärssås och spagettiben

Det blev en rejäl stekpanna med köttfärssås på vedspisen ikväll. Kanske passar bra till mina spagettiben som för första gången fått massage. Imorgon kanske jag får ringa färdtjänst… Jag har ju gått på massage över ett år nu och det är jätteskönt för rygg, axlar och nacke. Ställen man aldrig kommer åt själv. Idag testade jag benmassage och lite ont gjorde det.

Första gångerna jag fick massage för ryggen var det som om hela baksidan förvandlades till ett enda stort blåmärke. Sen blev det bättre och bättre för varje gång och nu känns det knappast dagen efter. Nu gäller det att vänja benen vid samma procedur. För även om det gjorde ont under själva massagen så kommer det nog att vara skönt senare.

Att skämma bort sig själv måste bli mitt ledord 2018. Jag varkern röker eller dricker eller går på krogen, då måste man helt enkelt få ta lite massage eftersom jag tränar så mycket som jag gör. Det är jag värd helt enkelt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Köttfärssås och spagettiben

  1. jessy skriver:

    Massage hade jag med verkligen behövt.. för mina stackars axlar som får lida på jobbet när man inte tänker på sin stackars kropp i första hand haha! Och det är du helt klart värd, det håller jag mer än med dig om! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *