Köttbullar å potatis…

… med lingon. Det är inte helt fel. Lunch ute idag med en kompis. Kul att få komma ut och slippa värma sin mat i micron hemma. Att gå ut och äta lunch ibland är trevligt. Vi pratade givetvis teater som är vårat gemensamma intresse. Skönt att få rensa ur idéer och tankar och delge lite nya planer. För planer, det har jag.

Man måste alltid planera så långt fram när det gäller teater. Man ska ha ett manus klart, kolla med arrangörer så att man har någon i ryggen, boka lokal och kolla med skådisar. Det är inte gjort på en kvart. Planering krävs och det vet jag att jag är bra på.

Jag tycker det är en utmaning att jobba med administrativt planeringsarbete. Att se en hög med pusselbitar som bara ligger där och sen få ihop ramen. Då ser man konturer och kan jobba vidare med resten av innehållet.

Ibland får man byta ut några av pusselbitarna mot andra, men det brukar gå att lösa ganska bra. Det är så mycket om tillkommer under planeringen som man inte tänker på. Det ska vara marknadsföring, affischer, biljetter, marknadsföring och kontakt med pressen. Att vara med i tidningen är ett måste för att publiken ska se att man finns och att det är något på gång.

Att annonsera kostar alltid mycket pengar och att få medverka i den lokala pressen är så mycket värt i form av gratis PR. Man får använda sig av allt man kan för att kunna nå ut. Konkurrensen är ju benhård.

Så vi pratade teater och planerade lite inför framtiden!!

 Gamla minnen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Köttbullar å potatis…

  1. jessy skriver:

    Har aldrig förstått mig på som har lingon i maten hahah 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *