Kort cykel och löprunda

Jag har fortfarande inte koll på växlarna så det går sisådär med cyklingen. Men det är väl bara att trampa på. Det blev en kort löprunda också. Till min stora förtjusning märkte jag att min stegräknare inte bara räknar steg utan även längd och tid och till och med kalorier. Det sista är inte så intressant men längden är bra att veta när man springer ute. Jag har sneglat på en pulsklocka som kostar många sköna tusenlappar, men nu sparade jag inte på det. Känns jättebra.

Snart blir det Kalle Blomkvist-rep och det ska bli såå kul. Jag måste komma ihåg att fota lite ikväll. Jag blir så fokuserad på träningen att jag glömmer det ibland.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *