Kill em all

En riktig kvalitetsfilm blev jag sittandes framför ikväll. Köpte en DVD på en mataffär för ett tag sen, dom sålde ut gamla hyrfilmer. Jean-Claude van Damme, behöver jag säga nåt mer? Jag vet fortfarande inte så mycket om handlingen mer än att hans far blev skjuten när han var liten. Nu ska han hämnas, 30 år senare. Vissa suger på karamellen liksom…

Snygga slagsmål, fantastiska kickar, underbara muskler och snygga män. Vem bryr sig om handlingen då? Peter Stormare var långhårig och hade skägg, men resten….. Sicka boys!

Ja, det känns skönt att avsluta kvällen med en riktigt tung, seriös film efter att ha kört 90 mil på 2 dagar. Det var jag verkligen värd! Jag kan tänka mig att se boysen…. jag menar filmen igen, nån regnig dag framöver!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *