Känner mig insnöad

Jag har både liten bil och sommardäck så jag väljer att stanna inne idag. Kanske en promenad med Leidy under eftermiddagen om det slutar snöa och en tur till vedboden. Annars blir det att läsa ut ett par böcker, äta och elda i spisen.

Tänk om man skulle bli insnöad på riktigt? Jag menar alltså en meter snö eller kanske två. Att man inte får fram bilen och inte kan trycka upp dörren. Då är det tur att man har mat i frysen och en flaska saft i skafferiet…

Det snöar fortfarande och även om det inte är så stora flingor som kommer så ligger det kvar på backen. Jag ser snöbilder på FB och bilolyckor i kvällstidningarna. Inget kul alls. Ska ni ut och åka så ta hand om er därute.

Hmm, känns lite avlägset just nu…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *