Kaffetåren den bästa är – av alla jordiska drycker

Så stod det broderat på en duk vi hade på landet och jag är böjd att hålla med. Vad skulle vi göra utan kaffetåren på morgonen? Jag skulle nog bli lite lätt galen. Att vakna, sträcka på sig, gå upp och vinkla persiennerna för att kolla vädret och sätta på vatten, det är en viktig morgonritual. Är jag riktigt trött så kan det bli påtår redan på morgonen.

Har du nån morgonrutin?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Kaffetåren den bästa är – av alla jordiska drycker

  1. Ethel skriver:

    Kaffe på morgonen kan jag inte vara utan (jo skulle väl gå om jag måste, men helst inte). Starkt kaffe med värmd mjölk. Gött efter skålen med yoghurt med tillbehör. Sen kan jag möta dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *