Jag borde skriva trean nu

Min första bok som e-bok

Och som ljudbok

Och bok nummer 2 som e-bok

Jag är otroligt glad och stolt över att ha skrivit 2 böcker. Familjen Lilliecroona, på Herrestanäs herrgård, var som min familj under flera år. Jag levde mitt ibland dom, utan att höras och utan att synas. Som ett spöke. Som fick bestämma deras öden och äventyr. Det ena var galnare än det andra.

Jag längtar efter att få känna lust och inspiration så jag kan sätta igång och skriva trean. Jag har lite idéer men får riktigt aldrig tummen ur. Kanske för att jag vet hur mycket jobb det är när man väl börjar. Skriva, skriva om, skriva om och ändra. Stryka, skriva till, kopiera och sitta i flera timmar och våndas.

Men även känna lycka och glädje över att ha kommit ännu ett kapitel. Att få lägga saker till handlingen som gör att deras situation blir omvälvande och ännu galnare. Deras vägar korsas av andra som gör deras livsresa till ett helvete. Död och droger, misshandel och trafficking. En galenskap som ännu inte har tagit slut.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag borde skriva trean nu

  1. Hilma Eklund skriver:

    Sååå spännande! Blir så impad 😀 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *