Jag är din flickvän ikväll – av Sonya Muno

Sonya har gjort det igen. Skrivit en erotisk berättelse som kittlar dina sinnen och får fantasin att flöda. Jag har läste tidigare berättelser och denna håller minst lika hög kvalité. Jag är din flickvän ikväll, handlar helt enkelt om den enkla kärleken.

Du kan kalla mig eskort, prostituerad eller hora.

Så beskriver huvudperson sitt val att leva. Tänk vilka okomplicerade relationer det skulle finnas om man bestämde hur de skulle vara. Vi träffas ikväll och kanske aldrig mer. Eller, vi ses igen om det funkar bra.

Huvudpersonen beskriver att hon gillar människor, möten och sex. Okomplicerad sex. Dessutom är hon lat. Efter att ha kommit i kontakt med en kund på sin salong börjar hon ett annat liv. Lite mer lyxigt, lite mer flärdfullt. Männen passerar revy och hon bestämmer själv vilka hon vill träffa.

Hon berättar att det sker möten på både hotell och hemma hos kunderna. Och det jobbiga är inte sexet i sig utan det som är krävande är de korta och intensiva relationerna då hon förväntas agera som om de känna varandra i evigheter.

Berättelsen är som vanligt kittlande och eggande och ”lagom” snuskigt skriven. Erotik ska vara vackert att läsa och där lyckas Sonya få till det. Det är en kort berättelse som från och med idag finns både som e-bok och ljudbok.

Kul med förlag som vågar satsa på korta berättelser och inte alltid följer strömmen. Läs boken eller lyssna på den och låt dig förföras av de olika mötena. Vi väntar redan på nästa berättelse av Sonya.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Jag är din flickvän ikväll – av Sonya Muno

  1. Pingback: Jag är din flickvän ikväll – Yabot AB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *