Inspiration via nätet

Jag har googlat på nätet efter jazzdans och jisses va inspiration man kan få. Jätteduktiga tjejer och killar som lagt upp mängder med videos. Svårt att kanske ”planka” stegen rätt av men jag brukar titta några gånger och sen göra stegen till mina genom att förenkla lite, kanske t bort armrörelserna osv.

Förr brukade jag titta på gamla dansdvd:s i mitt kartotek, men nu är det så enkelt att googla. Det rolig med et är ju att man hittar nya rörelser och inte blir så fast i sitt gamla sätt att tänka.

Det blir lätt så när man kör år efter år. Nästa vecka ska jag på utbildning 2 dagar och det ser jag verkligen fram emot. Inspiration är så utvecklande och kul. Och veckan efter är det skrivarutbildning på G. Jihooooo, augusti, here I come!

Move it!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Inspiration via nätet

 1. Jag har aldrig lärt mig dansens ädla konst! 😛

 2. Dixi Wonderland skriver:

  Jag dansade i många år när jag var yngre 😛

 3. Annie skriver:

  Vad spännande det låter! 🙂
  Har aldrig provat jazz ,)

  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *