Ingen cykeltur idag

Förmiddagen var mulen men på eftermiddagen kom solen fram. Tyvärr kom blåsten också. Jag var sugen på att ta vårens första cykeltur men det funkar inte att frysa i ett par mil bara för att få trampa lite. Jag väntar på solen och värmen.

Jag har ju pluggat till kostrådgivare och lärt mig lite om kost. Jag skriver lite, för man blir ju aldrig riktigt fullärd. Vad jag nästan slutat med helt är i alla fall alla piller. Jag tar bara vanliga vitaminer just nu. Och ibland lite magnesium för att inte få kramp i benen. Det är ett hett tips till löpare.

Jag läste om CBDolja som har blivit en omtalad produkt. Den finns till och med att köpa på Apoteken. CBD används både i terapeutiskt och i medicinskt syfte. Det skrivs att Britterna blev förtjusta i just hampaväxterna och odlade även själva hampa i stora mängder.

Vitaminer, mineraler, frukt och grönt….man vet inte vad man ska stoppa i sig och vad det ger för resultat. Man måste komma ihåg att alla är olika och allas kroppar reagerar på olika sätt beroende på vad man stoppar i sig.

Jag försöker att gå på mitt eget kostschema som jag en gång skaffade, även om den här påskhelgen krackelerade totalt med både glass och chips. Men man måste få slarva lite också, annars funkar man inte som människa.

Tillbaka till CBD som tydligen ska ge positiva effekter på både depression, ångest och kroniska smärtor. Men man ska veta att Läkemedelsverket inte har godkänt CBD som medicin även om det nu säljs i stora mängder både i Sverige och utomlands. Man kan göra kosttillskott av det mesta nuförtiden.

Jag försöker hålla mig ifrån piller så långt det är möjligt och hoppas att min mat på tallriken ska ge mig både den näring och energi som jag behöver för att nöta asfalt i sommar. Både med skor och med cykel.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *