Tripp, trapp, trull…

Dammsugaren åkte fram i ett huj, skurmoppen drogs runt och jag klarade till och med av lite dammning på bokhyllorna. Kändes skönt när det var klart. Det regnade och åskade så någon löpning var inte att tänka på. Speciellt inte med benpass på lunchen och massage på kvällen…

Jag har slipat min trapp till övervåningen för några år sen. Nu går det jättelätt att städa den och den är ljus och fin.

Leidy trivs i rena och nyslipade trappan.

Att slipa trappen var inget jag gjorde själv utan det lejde jag bort. Trapprenovering är ingen enkel match. Numera kan man ju klä in både trappor och element och det kan bli ett riktigt lyft för rummets utseende.

Tapetserar man om och målat taket vill man ju även att golv och trappor hänger på i renoveringsfasen. En gammal trapp är inget kul att gå i och har man riktigt mycket otur kan man få stickor i fötterna, eller tassarna.

Ljus eller mörk trappa är en smaksak och det har lite att göra med hur mycket ljus som kommer in där trappan är. Och givetvis vad golven har för nyans. Och tapeterna också. Det är mycket med det jordiska, brukar jag säga.

Vad föredrar du? Ljus eller mörk trapp?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *