Igång med skrivandet

Satt och skrev en stund och det blev en scen till pjäsen som legat på mitt skrivbord ett tag. Härligt att komma igång igen. det var när jag var ute i trädgården idag som jag fick iden. Ibland krävs det att man gör något helt annorlunda för att man ska komma på en scen. Jag har läst om många som går ifrån tangentbordet när det går trögt, bara för att diska eller dammsuga, och när man är tillbaka kommer tankarna på plats igen. Helt fantastiskt.

Tidigare ikväll var jag och åt med en väninna. Vi satt ute och när klockan var åtta var det fortfarande mycket varmt. Helt otroligt att solen håller i sig. Känns som om vi redan fått en stor ranson av sommarens värme. Ibland vet man inte var man ska vara för att det är så varmt. Nu ska jag i alla fall försöka sova. Gonatt.

ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *