I sista sekunden…

… bestämde jag mig för att köra ett tidigt benpass på gymmet, därav den sena uppdateringen. Nu har jag köttat på med benspark, benpress, marklyft, utfall, baksida och vader. Kändes lätt idag, skönt. Men det kanske blir träningsvärk imorgon…

Marklyft

Nu har jag hämtat paket, handlat, duschat och ätit lunch. Leidy har fått en runda och jag ska städa undan lite och förbereda inför ikväll. Pjäsen I ensamhetens korridor, ska repas inför ATR:s festival i Södertälje i början av maj. Vi har en ny skådis med oss så vi kör en gång i veckan fram till maj.

Sen ska jag städa undan efter årets termin i Lännäs. Jag har sparat alla mina koreografier sen 1986 (!) då jag började dansa. Alla steg är nerskrivna och alla takter räknade. Mycket bra att ta fram om man vill uppdatera sig på något.

Här skiner solen. Vad har ni för väder?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på I sista sekunden…

  1. Junitjej skriver:

    Gött jobbat med träningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *