I fel sällskap – av Viveca Sten

Tyckte mig känna igen handlingen ganska snabbt och visst är det så. Jag har ju sett filmen. Morden i Sandhamn, är det få som inte känner till. Serien är populär och en av de bättre och mer trovärdiga, som spelats in av svenska deckarförfattares böcker. Min favorit, förutom A-gruppen av Arne Dahl.

Mina blir misshandlad av sin man Andreis, som vi får följa från barndomen i Bosnien, från 1992. Han har varit med om krigets våndor och vill upp i världen när han kommit till Sverige. Droger blir temat för hans verksamhet och hans bror är med i affärerna.

Bra handling och trovärdig. Så här kan det tyvärr gå till och jag blir förbannad när jag läser om misshandel som inte går att stoppa. Det krävs vittnesmål och ett starkt psyke för att orka ta sig igenom en rättegång. Man önskar att styrkan fanns i början så att alla gick efter det första slaget!

6 klackar av 6 möjliga

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på I fel sällskap – av Viveca Sten

  1. Annie skriver:

    Hoppas Du har en bra kväll<3

    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *