Hösten är här meeeeeen…..

Jag kunde inte låta bli att köpa en blus på rea när jag var i en annan stad förra veckan.

Och ett par byxor. Dom hade jag förra veckan men nu har jag hängt undan dom i väntan på varmare dagar. Att handla på rea är jag bra på. Märkesplagg behöver inte införskaffas när dom kommer ut, man kan vänta ett tag och se om rätt storlek finns kvar när dom hängt med ett tag på nätet. Man kan göra riktiga klipp om man har tur. Kvaliten blir inte sämre bara för att man handlar på rea.

Vad som också är kul är när man har basplagg som man kan kombinera på olika sätt. Svarta byxor med en färgglad överdel och en sjal runt halsen. Eller sneakers i en kul färg. Kan man konsten att variera och kombinera på rätt sätt så ser garderoben ut att vara större än den är.

Dessutom rensar jag ofta vilket gör att man hittar lite bortglömda godbitar i garderoben. Inbland ser man inte skogen för alla träd… Jag har så mycket kläder men använder samma hela tiden, är det många som säger. Det blir lätt så om man inte ser vad som finns.

Ett annat knep är att lägga undan vissa plagg ett halvår eller ett år i en låda. Sen kan man överraska sig själv med att ta fram lådan och botanisera.

Oj, ligger den här sköna tröjan här.

Här är blusen jag saknat, den ska jag ha imorgon.

Men här är ju byxorna som jag gillade.

Hur gör du för att hålla koll på din garderob?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *