Host, host

Man är rädd om sin röst när man sjunger. Jag tog fram en sjal häromdagen och det var skönt. Hösten kan vara kall och ruggig redan i augusti om det blåser och regnar. Något annat man undviker är ju folk som röker. Det har aldrig varit trevligt. Det finns ju sätt att vänja sig av med detta på. Många har börjat snusa och då är det ju bara dom själva som drabbas. Zyn, heter ett snusmärke som jag såg häromdagen. Det kan ju vara ett alternativ för dom som tycker det funkar.

Tobaksfria nikotinpåsar är vad det handlar om. Tänk om fler kunde testa det istället för snus och cigaretter. Det skulle vara bra både för deras egen hälsa och andras. Produkterna finns i massor med olika smaker och det är allt från citrus, äpple och mint till blodapelsin. Det är bara att välja och vraka.

Det rinner inte och missfärgar inte tänderna. Det värsta som finns är ju missfärgade tänder som många snusare lider av. Inget vidare och dyra tandläkarräkningar är att vänta. Nej, då kan Zyn vara ett bra alternativ. För många parter.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *