Hemma från Chania och Aqua Marine

Här tittade jag ut på mornarna över innergården.

Solnedgången vid havet, helt underbart.

Havet, say no more…

Äta vattenmelon på stranden i skuggan var helt ok

Den Grekiska flaggan vajade.

Jag åkte från Arlana i fredags och planet var 1 timma försenat så jag missade anknytningen till Chania och fick vänta på nästa plan i 4,5 timmar på Atens flygplats. Då höll jag på att tappa det helt kan jag säga.

Men jag löste sudoku och sen gick planet, jag blev hämtad och efter en Hawaii och lite Cola var jag nästan på banan igen.

Dagen efter blev det en morgontur till stranden, lite promenad på ”stora gatan” och sen en utflykt till en strand längre bort. Att äta vattenmelon där och sitta och titta på Jetskis som for fram och tillbaka var skönt i skuggan. Sen handlades det på Lidl och jag måste säga att det var skönt mentalt att hitta en skylt man känner igen. Låter kanske lite löjligt men så var det.

Dagen efter var det morgondopp och en kort shoppingtur. Ett minne från Grekland ville jag ha med mig. Efter det en snabb lunch och sen vidare till en danskompis som bor i Chania. Vi hann promenera lite i den staden också och det vill jag gärna göra igen, men en vardag då affärerna är öppna och lite senare på kvällen.

Sen skulle jag åka hem och byta plan i Warszawa. Vi blev givetvis försenade men efter att ha fått hjälp på flygplatsen av 2 som jobbade där kom jag med planet hem och jag firade med en ljummen Cola Zero och en Raider. Klockan 2 var jag hemma i sängen och åt en korv stroganoff.

En resa jag gärna upprepar men ska det bytas flyg ska man ha lite mer marginal för att undvika hjärtklappning…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *