Hemma efter genrep

Japp, det började med att jag fick reda på att ljudteknikern som skulle på ett annat gig precis landat på Arlanda efter att ha blivit fast i Ukraina, så den ljudtekniker vi skulle ha fick åka ifrån och göra souncheck istället för honom. Men det ordnade sig. Killen kom och vår ljudtekniker återvände till oss 1 minut i sju. Undrar om något fattar hur nervöööös jag var, bara för detta???

Men, set startade vi och sen var allt igång. Efter ett par ynkliga småmissar så hade vi dragit igenom hela och jag är så himla nöjd med mitt gäng. Nu ska jag äta och varva ner…..

Sen blir det ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hemma efter genrep

  1. Ida skriver:

    Så mysigt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *