Helt plötsligt mycket att göra

Har ätit med en musikvän och vi brainstormade lite vilket resulterade i att jag fick lite att göra. Ni som känner mig vet ju att jag aldrig väntar med något utan kör igång på en gång, utan att analysera för mycket. Hahaha. Det känns så skönt att prata med nån som känner mig, vet vad som passar mig och vad jag kan göra bra. Äkta vänner är det bästa som finns.

Nu är jag proppmätt och om jag sammanfattar dagen så har jag fått en hel del gjort i form av både glädjeämnen och lite tyngre saker. Men allt måste göras, så det är inte ide att vänta och skjuta upp det.

Hur gör du med jobbiga saker? Tar du dom imorgon?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Helt plötsligt mycket att göra

  1. Ethel skriver:

    Jo jag kan vara sån att jag stoppar huvudet i sanden och hoppas att det jobbiga försvinner. Det gör det ju aldrig :-). Men med lustfyllda saker är det tvärtom (förstås?). Då slänger jag mig rakt in utan att tänka. Lite som du gör, tror jag. Man är som man är ;-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *