Gratis är gott så länge det varar

Nätet är en kul plats. Nu i coronatider ploppar det upp en hel del nya idéer från folk som vill tjäna pengar genom att sälja sina tjänster. Jag blev nyfiken på en sångcoach och kontaktade vederbörande i fredags. Det skulle vara gratis att prata. I lördags pratade vi i en halvtimma och när coachen från samma fråga för tredje gången, vad jag ville utveckla och bli bättre på, så tröttnade jag lite.

Jag frågade hur coachen jobbade och det var 2 tillfällen per vecka som det var ett gäng uppkopplat och därifrån skedde undervisningen. Jag är inte så pigg på att veta andras problem, jag vill ha mina egna lösta. Att få allmänna råd ger ingenting längre.

När jag frågade vad det kostade så blev svaret 28 oookr under ett år. Ja, det är ju klockrent att få hjälp med att kunna bli säkrare och få mer kraft i bröstklangen för 28 pis….jag tar 2….. eller inte. Sen pratades det om nåt pris på 19 000, men inte heller det föll mig på läppen. Det är bara att konstatera att det fick en hel del lycksökare därute…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *