Göteborg noir – av Håkan Tendell

Boken beskrivs som en psykologisk thriller som ska skapa en helt ny stil. Tyngre, råare och mer brutal än nånsin. Boken har växt fram under 4 år och ska vara präglat av hårdkokthet, svart humor och trubbigt våld.

Det är som att texten på baksidan bestämmer vad jag ska tycka om boken, lite märkligt. Den beskrivs som ett litterärt mästerverk men jag tycker det finns lite övrigt att önska.

Frank och Victoria är huvudpersonerna och en kväll blir Veronica kidnappad. Frank letar efter henne. Jag saknar något som ska ta tag i mig i boken och storyn bara rullar på utan att jag märker något av det litterära mästerverket.

Nu börjar jag på nästa bok!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *