Gör du allt eller inget?

På semestern alltså… Jag ska nu ha 4 veckors ledighet och har bara planerat in 2 teaterföreställningar, en resa till ett hyfsat känt möbelvaruhus och en spa-vistelse. Och sen har jag en stor trave böcker ligger på bordet hemma. Sen ser jag fram emot bra väder så jag kan klippa gräs, rensa ogräs, kantklippa, måla garaget, åka till tippen, promenera med Leidy, springa, cykla och bara vara.

Visst finns det en hel del att ta tag i, men fördelen med semester är att man kan ta det lite som man vill och när man vill. Det är det som är så skönt. Vem vet, jag kanske även hinner tvätta bilen?

Vad gör du på semestern? Planerar in massor eller tar dagen som den kommer?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gör du allt eller inget?

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Jag har ingen semester men jag är en planerare så jag hade nog planerat rätt mycket dock inte varje dag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *