Gomorrrrrron

Massor av fix idag, känns det som. Planering av biljetter, mat, tröjor osv till Kalle B. Maila om lite tider och lite annat, kontakta pressen, boka in ett par lunchmöten framöver och kolla igenom almanackan. Hmm, bäst att skriva en rejäl komihåglista och sen bara bocka av! Då missar man inget.

Premiärmiddag! Visst låter det fint? Det är då man ska få sätta sig ner vid ett dukar bord med pressade vita dukar, tända ljus och blanka bestick. Få drycken upphälld av någon annan och bli serverad maten från rätt sida. Sen ska man berömma varandra och ta plats i klubben för inbördes beundran…

Japp, premiärmiddag blir det för både Kalle b och Piller & pulver. Familjepizza i stora kartonger och diverse läsk i plastmuggar. Vi äter troligtvis med händerna och har hushållspapper som servetter. Men vi tar plats i klubben för inbördes beundran i alla fall och berömmer varandra för de insatser vi har gjort. Skrattar åt något ord som någon vänt på, och påminner någon annan om att den har varit sen i på scenen. Den glädjen kan ingen t ifrån oss, vare sig vi äter pizza med händerna eller oxfilé med blanka bestick!

Snart premiär!!!!!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *