Gomorron världen

Sovit jättedåligt men har en ny låt ute på Youtube och det får man vara glad över. Lite strul igår med att ladda ner ljudfiler mm, men jag tror det kommer att lösa sig. Idag ska jag på en avkopplande ansiktsbehandling och det har jag längtat efter.

Rengöring, peeling och masker och massage, färgning och plockning av ögonbryn. Det är ett vitaminpiller att bara ligga där och bli omhändertagen. Ikväll blir det träning och sen ska jag ut och äta med en väninna. Också ett vitaminpiller.

Man får se de små sakerna som stora i dessa dagar och göra sånt som man har möjlighet till. Det gäller att stödja både krogar och affärer så mycket som möjligt. Dom har ju visat sig vara flexibla med både öppettider och hemleveranser och det tycker jag är toppen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *