Gomorron tisdag

En mörk morgon och hösten klampar på. Hann läsa imorse och det är alltid lite mysigt och skönt att börja morgnarna på det sättet. Och en kopp kaffe förstås. Igår kväll hann jag skriva lite innan jag somnade. Som vanligt vill man få ner tankarna fort innan man tappar dom. Det blev början på en kortberättelse och jag ska skriva klart resten ikväll.

Tisdag – vad gör ni idag?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Gomorron tisdag

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Jag ska jobba med bloggen som vanligt. Fixa lite inlägg till utkast så man har på lager 🙂

  2. Emilia skriver:

    Idag ska jag till min teater! Skönt att du hann med lite läsning på morgonen, det är alltid mysigt och en bra start!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *