Gomorron lördag

Kaffe och omelett. Bäst att passa på när man har tid på morgonen att ta fram stekpannan. Jag somnade tidigt och har sovit som en stock. Leidy är morgonpigg för en gångs skull och har fått veckans äggula, bra för pälsen.

Det blir en fin höstdag idag. Jag ska till badhuset en sväng och sen ägna mig åt lite planering inför veckans dans. Vid lunchtid blir det Katrineholms Ungdomsrevy, det ser jag fram emot.

Vad hittar du på idag?

Får jaga äppelskruttar idag

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Gomorron lördag

  1. Matilda Berlin skriver:

    Men åh! Låter ju som en toppendag! Vi däremot ska ha gårdsstädning… Woho… Men, men! Det gör ju verkligen nytta =) Kram <3

  2. Ethel skriver:

    Har varit och inhandlat färska räkor till kvällen. Annars sitter jag och skriver på min författarpresentation. Svårt att veta när den är klar. Testläser också och läser annan bok. Inte jättekul väder. Gråmulet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *