Gomorron onsdag

Kall morgon och vi får hoppas att snön dröjer. En dag full av möten och en ledig kväll. Vi får se vad jag hinner med. Hann se några avsnitt av Lost igår kväll. Minns mycket från första gången jag såg serien men har glömt en del också. Fortsätter titta ikväll.

Vad har ni för er idag?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Gomorron onsdag

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Idag regnar det och jag bara önskade att det vore snö 🙁

  2. Ethel skriver:

    Ikväll är det premiär för ny bokcirkel. Jag och tre andra kvinnor tänkte försöka komma överens om lämpliga böcker att läsa och träffas lite då och då och diskutera. Vi ska vara hemma hos mig så här första gången, så får vi se sen. Ska bli intressant!

  3. jessy skriver:

    Jag vaknade precis, jobbade natten 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *