Gomorron onsdag

Det rullar på och nu är det redan onsdag. Jag hann läsa lite imorse och ska försöka hålla kvar läsflowet som jag fått igång. Jag vet att när jag börjar jobb och sätta igång med tankeverksamhet för dans och teterkurser så får jag inte den där ron att sätta mig ner och läsa på samma sätt. Tankarna är någon annanstans.

Jag har fortfarande mycket kvar att koreografera men jag känner att jag börjar komma på banan. Ibland jobbar jag bättre under press, då jag känner att jag verkligen ”måste pressa fram”, lite steg. I höst har jag samma grupper som tidigare och jag ser fram emot att träffa gänget igen, både i Katrineholm och i Lännäs.

Jag måste börja skriva också. Jag har kommit igång bra på min pjäs men bör sätta mig i helgen och skriva vidare. Jag fick en tanke imorse angående pjäsen som jag ska försöka få in. Annars ser hösten ut att rulla på som vanligt. Lite teaterföreställningar inbokade och det ska bli kul!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Gomorron onsdag

  1. Ethel skriver:

    Känns konstigt att hösten redan är i antågande. Men än har vi sommar hela augusti. Det verkar bli en höst med många aktiviteter för dig. Som vanligt :-).

  2. Jag har själv blivit klar med mitt manus och kommer ha ett stort filmprojekt nu under hösten och kanske in på våren. Ska ialla fall bli nice!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *