Gomorron måndag

Solen skiner, jag har en semesterdag och livet känns ganska ok. Frissan, sotaren, ansiktsbehandling och lite ogräs. En ganska blandad dag. Hoppas att solen skiner på er allihop därute!

Vad hittar ni på idag?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 svar på Gomorron måndag

 1. Ethel skriver:

  Ja det blir en blandad dag för dig :-). Jag tar det lugnt idag, ska testläsa ett manus och skriva lite själv och ta en promenad. Känns lagom ;-).

  • Pia Widlund skriver:

   Jag tänkte på dig i lördags. Var du nöjd med loppet?

   • Ethel skriver:

    Jo det gick bra. Jag tog det väldigt försiktigt. Solen sken och det var varmt, men jag klarade mig förvånansvärt bra eftersom en sval vind drog över kroppen då och då. Sen sprang jag igenom alla vattenduschar som stod utplacerade med jämna mellanrum och hällde muggar över vatten över nacken vid alla vätskestationer. Det var först vid 18km som jag tappade all energi. Därefter fick jag tvinga mig själv att ta nästa steg och nästa steg … 2,20 kom jag in på. En av mina allra sämsta tider, men jag är nöjd och jag hade inte ont i kroppen dagen därpå.

    • Pia Widlund skriver:

     Så jättebra tid. Jag läste att det var folk som tippade av. Vattenduschar lät skönt

     • Ethel skriver:

      Jo tydligen var det 27 personer som hämtades till sjukhus. Vätskebrist mest. Men tre var det allvarligt för. Antagligen hjärtinfarkt. Jag såg just precis tre stycken som låg på bår och med ambulanspersonal intill. På Linnéplatsen fick vi som sprang t.o.m. stanna upp och vänta under kanske en halv minut när de skulle baxa in båren i ambulansen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *