Fredagskväll

Det blev 1 mil på löpbandet idag. Inte det fortaste jag sprungit men spärren som jag fått har släppt och även konditionen kändes ganska ok. Irriterad över att löpbandet automatiskt stannar efter en timma, sen får man speeda upp igen och då tappar man fart. Sen går det att springa 5 min till, sen stannar det totalt. Då var det bara att starta upp från noll igen… Jag måste investera i en pulsklocka som visar hur långt jag sprungit och hur mycket tid det tog. Håller på att leta för fullt.

Nu har jag köpt öronproppar, rosa så klart, för att inte blåsten ska blåsa ur alla hjärnceller jag har när jag cyklar.

Inga kalla örongångar längre!

Nu ska jag göra en omelett med räkor. Jag har fastat i 6 dagar och det har gått jättebra. Det kan ju vara en av anledningarna till att jag inte hade 100% ork på löpbandet också. Men nu ska det ätas!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Fredagskväll

 1. Petra skriver:

  Öronproppar är verkligen klockrent att ha när det är kallt och blåsig ute. Använder själv ofta öronproppar både när jag cyklar eller tar en promenad. Så skönt att plugga in propparna och hålla öronen varma. Är det kallare ute så har jag en mössa och till och med ibland öronvärmare (Earbags) på mig ovanpå öronpropparna. Blir mina hörselgångar kalla så får jag ont i öronen och huvudet. Tycker dessutom att det kan vara skönt med öronproppar för att stänga ute ljud. En lugns promenad med öronproppar i tystnad. Testa det du med hur skönt som helst.

  Då jag är rätt känslig för starka ljud så jag ofta öronproppar. Har alltid öronproppar på konserter, uteställen, bio, spinningpass för att skydda mina öron och slippa få ont i öronen eller tinnitus.

  • Pia Widlund skriver:

   Jag hade faktiskt öronproppar när jag sprang efteråt, det ska jag ha fler gånger!!!

   • Petra skriver:

    Vad skönt att se att du testade öronpropparna direkt.
    När jag är ute och cyklar eller om det är mycket trafik runt om kring med och jag inte vill stänga ute allt ljud så brukar jag använda apotekets musik och simproppar. De dämpar inte lika mycket som skumpropparna. Klockrena att ha på gruppträning eller när man simtränar för att slippa få vatten i öronen. Hatar verkligen att få vatten i öronen som inte vill komma ut. Man kan gå en hel dag och höra skvalpet i öronen.
    Lycka till med öronpropparna och ta hand om dina öron.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *