Fredag – hela dagen

Äntligen fredag. Ser fram emot en kväll i stugan. Jag var ute en snabb sväng igår kväll. Blåsen dånar, löven dansar och regnet smattrar. Som i en skräckfilm. Lite av Fredagen den 13:e.

Jag älskar skräckfilmer. Tycker inte att dom är otäcka alls, man vet ju att allt är fejk och smink och effekter är pålagda tillsammans med musik så att vi ska känna kalla kårar längs med ryggraden. Men det gör jag aldrig.

Omen Exorcisten och lite annat smått och gott finns på min filmhylla. Givetvis blandat med diverse svenska och utländska deckare. Och humor, det kan man aldrig få för mycket av. Både Parlamentet, Solsidan och c/o Segermyr samsas om platsen.

Men jag hoppas på några timmar i trädgården också. Lite lövkrattning och klippning av buskar. Bara det är uppehåll så ska jag ta mig ut!

Vad gör ni i helgen och vad har ni för favoriter bland skräckfilmerna?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fredag – hela dagen

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Jag älskar också skräckfilmer 😀 Jag och min bestie var bara 11 år när vi såg Exorcisten första gången xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *