Från pirrig till euforisk

Nu har jag repat med min pianist Fredrik. Vi har inte spelat ihop på ett tag pga coronan. Han har spelat på sitt håll och jag på mitt. Men nu har vi äntligen kommit igång igen. Rep på förmiddagen och spelning på eftermiddagen.

Det var Afternoon tea på Hjälmargården och Kaffestugan. Jättemysigt.

Det blev Evert Taube, Olle Adolphsson, Jules Sylvain och flera härliga låtskrivare. Vi blandade och fick till ett bra program. Lugna låtar blandas med lite tempo. Alltid svårt att få till bra spellistor men jag tror vi fick till det. Jag fastnar för vackra låtar och vi hade många såna med.

Det här har varit en hektisk helg med mycket sång. Jag summerar och känner mig riktigt nöjd med både rep och spelningar. Nu är det bara att köra vidare. På fredag är det äldreboende och lördag en hembygdsdag i Österråker. Nu köööör vi!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *