Förbereda för avslut

Snart har ett år gått igen. Vad har jag gjort av 2017? Har jag gjort något bra? Och i så fall vad? Har jag utvecklats något och vad bör jag tänka på till nästa år? Har jag gjort några spännande saker? Har jag missat något?

Frågorna är många och en del har jag svar på, andra inte. Jag har sett över min almanacka och planer vad det gäller rep och träning. Även några nöjen finns inplanerade, känns bra.

För om jag ska klara att ta mig igenom ett år så behöver jag något att se fram emot. Roliga teaterbesök till exempel. Vare sig det är komedier eller annat så berikar de mitt liv. Det är som både utbildning och nöje i ett.

Sen är det alltid kul att kunna ta ledigt en dag, bara så där. Göra ingenting, gå till frissan, åka till landet och bara vara. Några såna dagar ska också in i almanackan.

Vad gör du för att klara ett år?

Cykla lite kanske?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Förbereda för avslut

  1. Ethel skriver:

    Håller med dig om att man måste ha planer, roliga saker att se fram emot längre fram. Fast även att kunna njuta av dagen som är nu. Inte så lätt , det inser jag, om man jobbar heltid och har familj. Men jag kan det nu, ta dagen som den kommer, reflektera, bestämma över min tid. Det är en otrolig känsla och så här efteråt, efter en hel massa år med mycket jobb etc fattar jag inte varför. Cykla är bra ;-)!

    • Pia Widlund skriver:

      Ja, viktigt att leva i nuet också, det tycker jag att jag är bra på för jag försöker omge mig med trevliga människor och roliga händelser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *