Fågelkonferens i träden utanför

Vaknar av fågelsång. 2 fönster helt öppna och jag ser solens strålar komma. Fåglarna kvittrar ikapp och jag undrar om de har konferens. Det blir en varm dag idag också. Jag hann med det jag ville igår och ska hoppa över benpasset idag. Det blir en cykeltur istället. Och trädgården förstås.

Igår vet jag att det var några som sprang Söder runt. I höst kommer det fler roliga lopp.

  • Tjejmilen 1 september
  • Stockholm Halvmarathon 15 september
  • Lidingöloppet 29 september

Mycket att se fram emot och träna inför i sommar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fågelkonferens i träden utanför

  1. Matilda Berlin skriver:

    Men åhh! Bästa starten på dagen ju!! Kram fina <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *