En vecka på jobbet

Riktigt fort har det gått, skönt. Nu är man igång igen och det mesta praktiska rullar på. Det blir en lugn kväll i stugan på landet och himlen ser ganska grå ut så det är väl risk för mer regn. Skönt.

Hann läsa en stund imorse med en kopp kaffe. Måste försöka hålla i läsandet även under hösten. I helgen ska jag förbereda inför höstens teterkurser. Deltagarna kommer själva att få vara med och bestämma vad vi ska göra men lite övningar ska jag ha klar i alla fall. En del kommer jag på just i samma sekund som jag träffar dom men om man inte gör det är det bra att ha lite att ta till. Funderar på att blanda skrivövningar och improvisationer, både gammalt och nytt. Vi får se vad jag får till.

Härliga sommarminnen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på En vecka på jobbet

  1. Ethel skriver:

    Låter kul iaf! Och du är kraftigt på gång vad gäller motion!
    Ikväll blir det att bänka sig framför teven för att se VM i friidrott i London. Min favoritsport. Ser fram emot detta!

  2. jessy skriver:

    Härligt ändå! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *