En varm mara

På lördag är det Stockholm Marathon. På lördag är det dags för dom som ska anta den stora utmaningen. Och i år är det inte bara sträckan som är utmanande utan även värmen. Jag sprang igår morse och det var vaaamt.

Stockholms Marathon firar 40 år och anmälan är stängd i förväg på grund av att många har anmält sig. Det startar klockan 12.00 på lördag och jag antar att vätskekontrollerna kommer att bli välbesökta.

Det är en ny bansträckning  i år och vi får väl snart rapporter om hur löparna tycker att det är. Bättre eller sämre. Den som springer får veta.

Att springa Marathon är lite för långt för mig. Jag nöjer mig med milen och ska springa Tjejmilen i september. Men visst skulle det vara kul att utmana sig själv med ett Marathon.

Jag känner några som var duktiga nog att springa Göteborgsvarvet. Jag hörde att det var varmt och anar att kanske några kommer att stå vid startlinjen även denna helg. Stort lycka till alla som ska springa.

Ska du springa?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *