En timmas skrivtid

Timmarna rullar på och nu ska jag snart äta lunch. Sen har jag bestämt mig för att skriva en timma, vare sig det går bra eller ej. Skulle vara kul att bli klar med pjäsen jag började på igår innan semestern är slut. Vi får se hur det går. Har även börjar koreografera så smått, men måste uppdatera mig med lite material imorgon.

Solen skiner här men det blåser en del. Flaggan vajar på verandan och jag gick in efter att ha suttit i solstolen och läst. Brrr.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 svar på En timmas skrivtid

 1. Ethel skriver:

  Just nu är det skönt här. Men jag känner att i skuggan är det ganska svalt. Sitter och läser och varvar med att skriva lite grann. Inte på allvar, bara lite smått :-).

  • Pia Widlund skriver:

   Smått är också bra. Vad läser du? Jag är inne på Lapidus, Top dogg, snart färdig!

   • Ethel skriver:

    Jag har nu precis avslutat Peter Mays deckare Entry Island. Han skriver bra, jag blir berörd. Men … det känns som om själva deckarintrigen är en bisak och det är det andra som är det viktiga. Så egentligen är det inte en deckare, för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *