En solig morgon

Vaknade jättetidigt av att det var ljust. Helt underbart. Leidy ville ut tidigt men nu ligger hon och snusar igen. Jag har druckit kaffe och ätit laxmacka på morgonen. Inte helt fel. Idag har jag lite saker att göra så det blir fullt ös. Ska bara vakna till ordentligt och sen blir det en kortare cykeltur.

Sommaren är verkligen på ingående. Var ute en stund igår kväll och rensade ogräs. Inte dags att börja klippa gräset den här helgen men till nästa får jag ta fram min lilla kamrat handjagaren. Det blir fin motion.

Jag har sett många bara ben och armar den här helgen och jag hoppas att alla har fått en chans att vara ute och njuta av vädret. Nu kommer allt på en gång vad det gäller växtligheten. Det är bara att njuta!

Teaterträning ikväll

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på En solig morgon

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Laxmacka låter inte helt fel 😀

  2. Matilda Berlin skriver:

    Låter verkligen så himla underbart!! Hoppas du får en fantastisk dag fining <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *