En riktigt slö eftermiddag i soffan

Jag krattade lite löv när regnet gett med sig men sen hamnade jag i soffan framför Gåsmamman. Jädrar vad bra den är. Tempot är högre än nånsin, människor dör oväntat och dom som är kvar får samarbeta över gränser som man inte trodde var möjliga. Några jobbar helt plötsligt med polisen och andra bedrar andra. Ett rent genialiskt manus, helt i min stil.

Nu lyser månen bakom träden och mörkret kryper på. Jag har bytt ett par glödlampor och satt på ett par element. Spisen är varm som attan och jag har burit in ved en gång till. Skönt att ha imorgon bitti.

Ska lägga mig tidigt för att ladda inför morgondagen. Musikinspelning i studio och pålägg av sång står på förmiddagens schema. Håll tummarna för att det går bra.

Hur har din lördag sett ut?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på En riktigt slö eftermiddag i soffan

  1. jessy skriver:

    Jag jobbade hela eftermiddagen /kvällen igår 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *