En morgon på landet

Vaknade klockan 5 och smög upp för att sätta på kaffet. Det hade regnat under natten och trädgårdsplattorna var blöta. Men snart såg jag solen titta fram bland träden bakom vedboden. Underbart. Hoppas att den värmer oss idag också.

Jag hann läs ett par kapitel och funderar på att göra en bokbeställning innan semestern. Frågan är bara vilka böcker jag ska köpa. Har du några heta tips?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på En morgon på landet

 1. Ethel skriver:

  Låter härligt att vakna upp på landet så tidigt och få en kopp kaffe.
  Vi åker imorgon. Längtar. Har inte varit där på 3 veckor.
  Har du läst Christoffer Carlsson? Han verkar bra. Sen hörde jag att Yxmannen av Ray Celestin fått bra recensioner och även Före fallet av Noah Hawley. Har inte läst själv, än.

 2. Alexander skriver:

  En man som heter Ove, the curious case of Benjamin Button och Hundraåringen är tre böcker som jag fäste mig vid redan vid första kapitlet, men Ove var nog den som var bäkta i början. De andra två var väl mer sådana som man måste läsa två eller tre kapitel för att komma in i. Men alla är bra böcker, och de är de bästa böckerna jag kan komma på.

  Och en vacker kan dag kan du läsa min egna bok när den släpps ut, har redan skrivit två som jag ska skicka till Adlibris!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *