En lugn morgon

Gick inte upp förrän 7,10!! Frukost på rummet, 2 koppar kaffe, sen slappa en stund. Efter det blev det 5km på löpbandet. Solen skiner men jag valde att springa inne, ville ha koll på längd och kunna pressa farten eftersom jag vilat i 2 dagar. Det var längesen…

Kroppen behövde det känner jag, skönt. Maten har jag misslyckats med. Inget mörkt bröd, inte rätt ost, för lite grönsaker, taskiga mellanmål… Men det är svårt när man är ansvarig för ett gäng och en pjäs som ska framföras och bedömas, tankarna är på lite annat håll. Och man kan inte få tag i rätt mat hela tiden. Ceasarsallad 2 kvällar på raken och det känns bra. Pasta och kyckling 2 luncher och det blir det nog även idag. Jag får ta igen det senare.

Nu har jag duschat och krupit ner i sängen. Träningskläderna ligger utspridda för att torka och jag ska ta en sväng neråt Oktoberteatern och ta en kopp kaffe senare. Och en lunch på krogen bredvid. Men inte än…

Vad hittar ni på idag?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på En lugn morgon

  1. Therese skriver:

    Det är inte hela världen! På det igen bara! Du är bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *