En lugn lunch

Jag hann både hämta paket, dammsuga, tvätta golvet och packa väskan inför helgen på lunchen. Fixade undan lite räkningar och hängde upp kläder. Alltid skönt att omma tillbaka till stan och ha en ren lägenhet. Det enda som skaver är väl att en tallrik är odiskad… jag får leva med det.

Ikväll blir det landet. En lugn och skön kväll och jag ska plocka fram lite av värmeljusen jag köpte. Få lite mysfeeling och elda i kakelugnen. Gosa med Leidy och bara njuta. Jag har 2 olästa böcker hemma och jag hinner förhoppningsvis läsa några kapitel ikväll.

Vad det gäller höst i trädgården så är det bara trädgårdssoffan som ska bäras in och det tar jag imorgon. Vedhögen ska också in och jag ska trava det sista. Travarna blev inte direkt i världsklass men det blev travar.

Imorgon blir det badhuset, fika med en kompis och en sväng ut i buschen på kvällen…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *