En ledig kväll på landet

Åkte ut till landet en sväng. Kallt och blåsigt men jag fixade lite inomhus och tände i vedspisen. Leidy låg på nya soffan och såg på teve medan jag for runt. Självklart fotade jag lite och självklart glömde jag kameran på landet… Nåja, den får jag hämta imorgon. Jag fick i alla fall hänga upp skärpen och sjalarna på mina nya fina galgar och det blev suveränt bra!

Nu ska jag äta sen blir det ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på En ledig kväll på landet

  1. MartinaOlsson skriver:

    Hej på dig! Hoppas att allt är bra 🙂
    Jag tänkte bara passa på att tipsa dig lite snabbt om att jag just nu har en tävling i min blogg där du kan vinna din alldeles egna personliga almanacka, perfekt inför det stundande nya året ju! Vill du vara med och tävla är det bara att klicka på länken nedan 🙂 Kram!
    https://martinaolsson.myshowroom.se/126188/tavling-vinn-en-personlig-almanacka-2/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *