En härlig söndagseftermiddag

Landet med lövkrattning, julkalenderrep på slottet, sen in till stan för ett benpass, handla mat och sen till Dud. Sista passet med lilla söndagsgruppen och jag fick julblomma.

Sen blev det första gången på Burlesquekursens andra omgång. Fullt ös men oj va härligt. Nu börjar danskurserna att avslutas och på onsdag har jag avslutning med 2 st. De övriga 3 vuxengrupperna är stoppade tom 26 november pga Coronan. Ingen vet hur det blir.

Nu har jag ätit och duschat och ska lägga mig. Känns riktigt bra idag och jag fick ordentlig pump i bene  på gymmet. Det var länge sen. Det blev benpressen och jag la på lite mer. När jag sen skulle göra utfall kändes det på en gång. Jihoooo!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *