En finne på näsan

Nu var det ett tag sen jag hade en finne på näsan men visst ser hyn lite trött ut ibland. Jag brukar göra lite peeling men borde bli bättre på det. Det finns otroligt mycket produkter man kan välja mellan och man vet sälla om de som är dyra eller billiga är de rätta. Jag såg att det börjar komma väldigt mycket ekologisk hudvård och det verkar bra. Många tycker det är viktigt att veta var allt kommer ifrån och det borde vi alla bli bättre på.

Det blir ofta så att har man hittat en favoritprodukt håller man fast vid den. Vare sig det gäller schampo och balsam eller hudkrämer eller smink. Nu använder jag inte smink så ofta men när jag gjorde nyårskorten var det lite mascara som åkte på.

Många bloggare är så duktiga och skriver om sina skönhetstips och ger råd om hur man ska sköta sin my. Jag tycker sånt är jättesvårt. Egentligen borde man gå och kolla vad man har för hudtyp och på så sätt få råd om vad man ska använda. Kanske får bli mitt nyårslöfte, att skärpa till mig och ta hand om utsidan och inte bara insidan.

Är du noga med din utsida eller är det insidan som gäller?

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på En finne på näsan

  1. Ethel skriver:

    Jag har blivit mindre nogräknad med det yttre med åren :-). Köper väldigt lite produkter nu för tiden. Ganska skönt. Är väl rätt noga annars med det yttre, fast jag är mer naturell ;-).

  2. Amanda skriver:

    Jag borde sköta min hy lite bättre då den är väldigt torr, men har som tur är aldrig haft speciellt mycket problem med finnar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *