Dominodöden – av Jonas Moström

Det blev ännu en bok av Jonas Moström som är en ny bekantskap för mig. Förra boken var dock lite vassare än den här men alla utvecklas ju i sitt skrivande. Den här gången försvinner överläkaren Erik Jensen på Sundsvalls sjukhus, sen hittas hans kollega Thomas Hoffman död, efter att ha varit borta i flera dygn.

Dominodöden är en del av Sundsvallssviten och Nathalie Svensson och Jonas Axberg är de ledande figurerna. Ibland tycker jag att tempot sackar och det blir lite väl mycket familjetjafs om ungar och skolan. Jag vill ha mera händelser som rör huvudstoryn och gillar inte händelser omkring. Men jag kommer att fortsätta läsa Joans böcker i alla fall. Det kan ju bara bli bättre. I eftermiddag hämtar jag ut ännu en bok!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dominodöden – av Jonas Moström

  1. Ethel skriver:

    Den författaren har jag inte hört talas om. En liten tanke: om man utvecklas i sitt skrivande borde väl den här andra boken vara vassare, inte den första :-)?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *