Dog jog 2018

Visst finns det ett lopp för både matte och Leidy. Den 6 juni i Floda utanför Katrineholm anordnas ett Dog Jog. Ingen tävling utan bara ett kul evenemang några timmar. 2.5 km och det kan ju vara precis lagom.

Jag har läst om andra lopp men det verkar vara tävlingslopp, det finns nog ganska många att välja på. Man kan gå in på FB-evenemanget Dog Jog 2018 och kolla. Det här är tydligen Katrineholms första lopp för hundar och mattar.

Det är ett par gymnasieelever som kommit på iden. Kul tycker jag. Hoppas att många tar chansen och att det kommer tillbaka som en tradition. Har jag tid ska jag åka ut och kolla, kanske vara med!

Va, ska jag springa?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *