Det regnar!!!!!

Inte i massor men när jag kom hem igåt hade det regnat lite och nu har det smattrat på fönsterbrädet under morgonen. Kanske inte i massor och kanske inte just nu, men varenda droppe är välkommen.

Det är föreställning idag, klockan 16,00 och Sverige spelar fotboll samma tid. Det återstår att se hur många som kommer och tittar. Det kan nog klarna upp under dagen men vi har fortfarande fotbollen som konkurrent.

Jag passade på att förnya mitt gymkort häromdagen. Jag tränar på Hälsogymet i Katrineholm och det är det bästa stället jag kan tänka mig. När man betalat sin medlemsavgift får man en tag och kan på sås ätt träna vilken tid som helst på dygnet. Man behöver inte tänka att; Oj, klockan är snart 20,00, då stänger gymmet, jag får träna en annan dag. Nej, det är bara att dra iväg och köra.

Det finns flera olika rum och ett par våningar. På övervåningen finns cross tranier, cyklar och roddmaskiner. In de olika rummen finns kettle balls, benmaskiner och hantlar. Känns jättebra och man behöver sällan vänta eller krocka med någon.

Den enda gången det kan vara kö är när alla ska börja springa på hösten och löpbanden är upptagna. För när det är höst ska man ju börja träna….haha.

Annars blir det lugnt idag, jag ska passa på att både skriva och läsa, underbart.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Det regnar!!!!!

 1. Emma Engström skriver:

  Man får hålla tummarna för Sverige idag! 😀

 2. Ethel skriver:

  Ja jag håller tummarna både för Sverige idag och att det kommer publik till er!
  Ursäkta en språknörd, men det stavas väl ”gymmet” :-)?
  Ha en fin dag!

  • Pia Widlund skriver:

   Gymmet ska det vara, men Peppes hemsida heter hälsogymet, haha. Vi hade under 20 pers idag, men det gick bra och publiken hade kul!

 3. Sarah skriver:

  Ja e inte glad över regnet :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *